Bangkok

Bangkok on Thaimaan pääkaupunki ja se on pinta-alaltaan yli 1500 neliökilometriä. Se on miljoonakaupunki, missä on moderneja pilvenpiirtäjiä sekä historiallisia buddhalaisia temppeleitä. BangkokBangkokissa kohtaa vastakohtia, jotka tekevät siitä viehättävän sekä mielenkiintoisen kohteen matkailijalle. Bangkok sijaitsee Chao Pharaya joen varrella ja on erittäin nopeasti kasvava kaupunki sekä suosittu kohde turistien keskuudessa. Kaupungissa asuu yli 10 miljoonaa ihmistä ja se tosin valitettavasti näkyy liikenteessä, joten aikaa liikkumiseen on varattava riittävästi.

Bangkokilla on paljon tarjottavaa matkailijalle. Kaupungista löytyy noin 400 upeaa Buddhalaista temppeliä sekä mieleen painuvat talojen välissä virtaavat kanaalit.  Shoppailijalle Bangkokista löytyy useita todella suuria ostoskeskuksia unohtamatta katukauppiaiden valtavaa määrää. Osa liikkeistä on jopa auki kellon ympäri. Tuotteiden laatu on tosin suositeltavaa tarkastaa huolellisesti ja ns.piraatti tavaraa on liikkeellä paljon.

 

Wat PoKiinalainen kaupunki on täynnä pieniä ravintoloita, missä ruoka on maukasta ja hyvin edullista. Chinatownista löytyy myöskin erityisesti kalaravintoita sekä kultakauppoja. Bangkokin temppelialueisiin kannattaa tutustua, sillä arkkitehtuuri on upeaa ja koristeltua. Pukeutumiseen tulee muistaa kiinnittää huomiota alueilla vieraillessa.

 

 

Copyright © 2014 thaimaa.suomalaisille.com | Yhteydenotot s